Bröllopsfotograf i Halmstad, Halland och resten av Sverige

50-talsbröllop med dansbanekänsla

 

 

 

Erika och Oskar, oj vilket givet par! Det kändes i magen redan när vi sågs där på Wapnös bröllopsmässa nästan ett år i förväg att det här paret ville jag verkligen få lov att fotografera. Jag kunde redan då se Oskars styling framför mig, hans 50-talsfrisyr och mustaschen. Och Erika, henne ska vi bara inte tala om, här hade jag väldigt högt ställda förväntningar och jag visste att det här blir ett bröllop utöver det vanliga. Att de sedan är minst lika härliga som personer som deras yttre vittnar om det gör ju inte saken sämre.

Vi träffades några timmar före vigseln på Västerhagens dansbana där de även skulle ha sin fest, Oj vad fina de var! Precis så som jag hade trott att de skulle vara eller möjligen ännu lite bättre:) Jag smög runt lite och fotade alla detaljer de hade jobbat så mycket med medan de bytte om och sedan tog vi porträttbilder med dansbanekänsla innan det bar iväg till vigseln.Den var precis vid havet i norra Haverdal (den delen jag kallar för paradiset). Vilken stämning, havet, vädret, trevlig sång och musik ifrån deras vänner. Gäster i fina 50-tals frisyrer… ja gäster som t.om stod kvar och diggade till musiken en lång stund efteråt när Erika och Oskar redan var halvvägs på väg upp mot bilen igen. Bilen ja, vilken bil! Bilar är Erika och Oskars stora gemensamma intresse så det var väl inte så underligt att de lyckats fixa en sådan bil att bli körda i. Efter vigseln, när gästerna tog sig till Västerhagen, körde vi ner till stranden i Ugglarp och tog några bilder till där innan det bar iväg till fest och väntande riskastning! Stort, stort tack, Erika och Oskar för att jag fick den stora äran att få lov att vara er bröllopsfotograf!