Bröllopsfotograf i Halmstad, Halland och resten av Sverige

Best of Weddings

 

 

 

 

 

 

Mina favoriter, det är aldrig lätt att sortera ut vilka man gillar allra allra bäst. Ibland kan det t.om skifta från dag till dag. Oftast går jag bara på på vad som känns bäst i magen. Vissa av bilderna ha jag valt att ta med för att de visar min stil som bröllopsfotograf mer än andra, tex bilder med mycket rörelse. Andra för att jag tycker så otroligt mycket om personerna på bilden och minns just hur trevligt vi hade det där och då när just den bilden togs.Vissa gillar jag för att de är så härliga i färgerna andra för att de blir så stilrena i svartvitt.Det är svårt att sätta ord på sin egen stil, jag gillar ju både färg och svartvitt men det ska användas på rätt bild. Jag gillar bilder med snyggt ljus, starka kompositioner, fin färgbalans och en väl genomtänkt design, men samtidigt får de gärna ha liv och rörelse, vara levande och kännas äkta. Allt måste inte alltid finnas där i samma bild. Frågan är om det ens går, men min strävan är alltid åt just det hållet. Kanske är det det som skapar lusten att fortsätta skapa nya bilder? Att den perfekta bilden nog inte går att ta.