Bröllopsfotograf i Halmstad, Halland och resten av Sverige

Bröllopsfotograf Halmstad Halland,första sidan när man kom från bröllopsfotografer.com

 

 

 

Katrin arbetar som bröllopsfotograf  i hela södra Sverige men utgår ifrån området Halmstad / Falkenberg / Laholm och Båstad. Hon är flerfaldigt prisbelönt och har bla blivit både svensk och nordisk Mästare i porträttfotografi. Hon har vid flera tillfällen varit anlitad av både Danska och Norska fotograf-förbunden som föredragshållare inom just bröllopsfotografering. Hon har även en gedigen erfarenhet av att vara fotodomare och har vid flera tillfällen fått förmånen att bedöma både svenska, danska och norska mästerskapen i porträttfotografi. Ett flertal gånger som huvudomare. Välj din bröllopsfotograf med omsorg . Välj en som kan!

Katrin var tillsammans med Brigitte Grenfeldt och Ian Johnsson först i Sverige med att introducera lifestyle stilen inom svensk bröllopfotografering. ”Lifestyle” skapade en helt ny trend som många andra fotografer gjort sitt bästa för att försöka efterlikna.”kul att man var först med något som så många senare tagit efter”.

Katrin har specialiserat sig på att fotografera människor och har gjort det till sin grej att få även personer som normalt inte är vana vid att bli fotograferade att slappna av och bli bra på bild.Tro inte att det är ditt fel om du inte tycker att du blir bra på bild. Alla kan bli bra med rätt hjälp ifrån fotografen.