Categories
Uncategorized

Norrvikens Trädgårdar Båstad, smygtitt på Caroline och Joakims bröllopsbilder

Som en saga, eller hur ska jag annars beskriva detta underbara bröllop? Vackra, vackra Caroline, som gifte sig med sin snygga Joakim. Middag och fest på Norrvikens trädgårdar omgivna av sina härliga (och givetvis snygga) vänner. Talen under middagen, hur beskriver man dem? Annat än med att jag hade träningsvärk i magen dagen efter pga alla skratt! Och sist, men inte minst, en kort men helt galet härlig stund i det vackraste av alla vackra ljus. Golden hour, när det är som allra bäst! En bra dag på jobbet helt enkelt.

Tack Caroline och Joakim för att jag fick vara er bröllopsfotograf, jag njöt av varje stund av ert bröllop. Och lyckan fortsätter, för jag har verkligen massor av fina bilder som jag nu väljer och redigerar… visar mera så snart jag hinner.

 

 

Categories
brollop Uncategorized wedding

Vigsel på stranden, Lovisa och Johans egen berättelse från bröllopsdagen

Vår bröllopsdag var som en dröm! Höjdpunkten var vigseln, som ägde rum på stranden, helt sagolikt och magiskt blev det. Vi ville pyssla och pynta mycket själva och få en vintage/ rustik känsla på dagen.
I planeringen utgick vi från att vi ville ha vigseln just på sandstrand, nära Halmstad där vi bor. Det är ju lite av en gamble med tanke på vädret, som man ju inte kan påverka, men vi hade tur på vår dag.
Categories
brollop wedding

Det finns vackra platser och så finns Norrvikens Trädgårdar i Båstad

Ja, så är det. Det finns väldigt många vackra platser men Norrvikens Trädgårdar i Båstad slår ju det mesta. Som bröllopsfotograf är det en dröm att få jobba här. Norrviken är väldigt fint, både inne och ute. En verklig pärla för den som söker lokal för sitt bröllop. Här en första smygtitt på Helena och Niklas bröllopsbilder som vi tog i fredags.

 

 

 

Categories
brollop wedding

Lovisa och Johan. Bildspel med ett litet urval av bilder från fotograferingen och vigseln.

https://animoto.com/play/NvRKCT3ugz1U82zVx0ctYg

Categories
brollop wedding

Lovisa och Johan, bröllopsfotografering i Glommen Falkenberg.

Å så härligt väder och så många som vill bli fotograferade, superkul, men jag bara måste ju hinna med att lägga ut en första bild på Lovisa och Johan ifrån i lördags. De gifte sig på stranden i Glommen… en av de vackraste vigslarna jag fotograferat… Jag kommer lägga ut flera bilder senare som tips till andra som planerar bröllop utomhus för de hade gjort precis hur fint som helst men med ganska enkla medel… Att det sedan var finaste sommardagen och att de hade supertur med vädret rakt igenom gjorde ju inte saken värre… Stort Lycka till Lovisa och Johan, och tack för att jag fick vara er bröllopsfotograf.