Bröllopsfotograf i Halmstad, Halland och resten av Sverige

Boudoir

 

Kvinnligt, lyxigt och sensuellt. Morgongåva, boudoir, och diverse hemliga lådor (sk boxar) kärt barn har många namn. Vad det handlar om är vackra sensuella bilder på dig. Ofta ges de bort som personlig morgongåva till Brudgummen ifrån bruden. Men det finns naturligtvis en massa andra tillfällen när en sådan här gåva kan passa extra bra, tex som julklapp eller födelsedagspresent. Eller varför inte att behålla bara för dig själv. Bilderna kommer garanterat att ge dig en självförtroende-kick utöver det vanliga.

Välj själv om du vill ha bilder i söta spets-underkläder eller i raff-settet som du vet att han gillar.För dig som vågar så tveka inte att också be mig ta några bilder helt utan kläder. Det blir oftast väldigt vackra bilder som blir mera åt klassisk konst än något annat. Fokus ligger alltid på att det ska vara vackert kvinnligt och sensuellt. Det är alltid du som bestämmer var gränsen går och vilken stil du vill att dina bilder ska utstråla.

Bilderna kan tas hemma hos dig eller i min studio ute eller på en annan valfri plats. Under ett par dagar i april och maj varje år hyr jag in mig på ett hotell där vi får fin miljö och bra ljus. Vill du ha en tid under någon av dessa dagarna så hör av dig. Ni som fotograferas samma dag delar på hyran för rummet.