Bröllopsfotograf i Halmstad, Halland och resten av Sverige

Norrvikens Trädgårdar Båstad, smygtitt på Caroline och Joakims bröllopsbilder

Som en saga, eller hur ska jag annars beskriva detta underbara bröllop? Vackra, vackra Caroline, som gifte sig med sin snygga Joakim. Middag och fest på Norrvikens trädgårdar omgivna av sina härliga (och givetvis snygga) vänner. Talen under middagen, hur beskriver man dem? Annat än med att jag hade träningsvärk i magen dagen efter pga alla skratt! Och sist, men inte minst, en kort men helt galet härlig stund i det vackraste av alla vackra ljus. Golden hour, när det är som allra bäst! En bra dag på jobbet helt enkelt.

Tack Caroline och Joakim för att jag fick vara er bröllopsfotograf, jag njöt av varje stund av ert bröllop. Och lyckan fortsätter, för jag har verkligen massor av fina bilder som jag nu väljer och redigerar… visar mera så snart jag hinner.

 

 


Posted

in

by

Tags: